Pro / husejere

Fordel for forbrugerne

“Fix asfalt og beton som fordele”

Brug af AQUA PATCH sparer slutbrugerens tid og penge, periode. AQUA PATCH leverer en let at bruge, miljøvenlig, permanent reparation af asfaltiske betonoverflader. AQUA PATCH er en "High-performance cold-mix asfalt", der fører markedet i kvalitet og brugervenlighed. AQUA PATCH er vandaktiveret produkt og miljøvenligt. AQUA PATCH opsættes hurtigt og er klar til trafik umiddelbart efter brug. I modsætning til sammenlignelige produkter giver AQUA PATCH en let at installere, æstetisk tiltalende og varig asfaltreparation. AQUA PATCH gør jobbet rigtigt, første gang.

I modsætning til andre asfaltlappeløsninger giver AQUA PATCH en permanent løsning ved hjælp af revolutionerende organiske vedvarende tilsætningsstoffer og ingredienser af overlegen kvalitet, AQUA PATCH er så effektiv som en asfaltlappeløsning, at der ikke er behov for fortsat reparation efter påføring. Standard anvendelsestid er under 10 minutter og giver en reparation, der vil vare de kommende år under alle vejrforhold.

AQUA PATCH er designet til brug året rundt i alle slags vejr, varmt eller koldt, vådt eller tørt. Med AQUA PATCH hjælper regn og fugt faktisk med at fremskynde processen med hærdning og limning, ikke nødvendigt at vente på vejret for at udføre en reparation af høj kvalitet.

AQUA PATCH er klar til brug og anvendelse er hurtig og nem. Rengør blot affald fra det berørte område, påfør AQUA PATCH, tilsæt vand og pimp det ned. AQUA PATCH er hurtig, nem og permanent.

  • Let

Intet tungt udstyr kræves, kun en liter vand.☞ Fix indkørsler én gang og færdig!

  • Hurtig

# 1 Indstillingstid: Kør på det umiddelbart efter reparation.

  • Holdbar

Hård som varmblandet asfalt. Eliminerer gentagne reparationer, ikke nødvendigt at udføre jobbet to gange.

  • Vis køb

Sparer penge- Eliminerer gentagne reparationer, ikke nødvendigt at udføre jobbet to gange.

Italiensk Trulli