Livscyklusfordel

AQUA PATCHer en klar til brug, permanent reparationsløsning til asfalt og beton applikationer. AQUA PATCH er vandaktiveret og bruger en proprietær blanding af organiske tilsætningsstoffer, der er miljøvenlige, sikre og ikke-giftige. Det producerer ikke udvaskning eller fordampning af carbonhydrider og kan bruges i alle slags vejr - koldt, varmt, vådt eller tørt. Vand / fugt i reparationsområdet er ikke et problem. Hvis faktisk, da AQUA PATCH er aktiveret vand, hjælper det faktisk med at fremskynde processen. Der kræves ingen tackbelægning, som strømliner reparationsprocessen.

AQUA PATCHer tilgængelig i bulk mængder til de største projekter. Snart vil bulkvæske være tilgængelig til fremstilling af AQUA PATCH i dit område.

AQUA PATCHleveres også i tasker til små reparationer. Opbevaringstid for sækket produkt er 6 måneder. Hold AQUA PATCH tør og væk fra fugt under opbevaring. De holdbare plastikposer er lufttætte. Brug produktet kort efter åbning af posen.

MSDS-download

AQUA PATCHer en permanent reparationsløsning, der indstilles hurtigt og er klar til trafik på kun en time. Den er lige så hård som varm blandingsasfalt og har en fremragende limstyrke. Se testresultater nedenfor:

 1. Spar penge!

- AQUA PATCH hjælper kunder med at spare penge over flere år. AQUA PATCH varer i mere end 5 år!

2. Spar tid! Mere produktivitet!

- AQUA PATCH eliminerer gentagne reparationer; Du kan bruge den sparede tid til andre reparationshuller på jorden.
Spar tid og fyld flere huller!

Italiensk Trulli