Ofte stillede spørgsmål

AQUA PATCH-funktioner

Hvordan adskiller AQUA PATCH sig fra andre koldblandede asfaltprodukter?

AQUA PATCH begynder at hærde umiddelbart efter tilsætning af vand. Det har også fremragende holdbarhed og den samme eventuelle styrke som for varmblandet asfalt.

Hvordan hærder AQUA PATCH? Hvordan adskiller det sig fra konventionelle produkter til reparation af asfaltrettelser?
  • Konventionel kold asfaltplaster (flygtig hærdningstype) Mineralbaserede smøreolier tilsættes under blandings- og fremstillingsprocessen for at sikre tilstrækkelig bearbejdelighed ved normale temperaturer. Blandingen hærder, efterhånden som smøreolierne flygtes ud efter påføring. I faktiske reparationsscenarier forbliver smøreolien ofte i blandingen i nogen grad, hvorved plasteret er blødt i flere måneder.


  • AQUA PATCH (kemisk reaktionshærdningstype) En speciel smøreolie bruges i stedet for en mineralbaseret smøreolie. Det vigtigste træk ved denne smøreolie er, at den hærder, når den blandes med vand og organiske tilsætningsstoffer (tilsat i fremstillingsfasen). Tilsætning af vand til blandingen under installationsprocessen får denne specielle smøreolie til at gennemgå en kemisk reaktion med acceleranten, hvilket hærder den reparerede plaster. Den hurtige hastighed af denne kemiske reaktion resulterer i, at blandingen hurtigt hærder.Hvordan påvirker temperaturen den kemiske reaktion?

Blandingen hærder hurtigere ved højere temperaturer. Ved temperaturer under 32 ° F er det koldt nok til, at asfaltcementet hærder uden en kemisk reaktion. Blandingen holder frossent vand inde, og den kemiske reaktion starter igen, når isen smelter. Der er ingen bekymring for hele blandingens holdbarhed.


Applikationer

Hvilken type situationer kan AQUA PATCH bruges til?
  • Reparation af huller i veje


  • Områder, hvor varmblandet asfalt (HMA) er vanskelige at bruge (f.eks. Smalle veje og områder, hvor åben ild er forbudt)


  • Indkørsler foran huseHvor tyk skal AQUA PATCH påføres i et hul?

AQUA PATCH skal påføres i lag på 1 til 2 inches tykke. Påfør AQUA PATCH i 2 lag, hvis hvert lag overstiger 2 inches i tykkelse. Det andet lag skal påføres umiddelbart efter det første lag, og to gange mængden af vand tilsættes over reparationsområdet. Tamp hele overfladen.

Hvad med vedhæftning til overfladen nedenunder (installationsoverflade)?

Du kan installere AQUA PATCH over almindeligt asfaltbelægning. AQUA PATCH kan ikke installeres over stål, plast eller betonmaterialer på grund af dårlige klæbeegenskaber. AQUA PATCH kan bruges i enten asfalt eller betonhuller. AQUA PATCH kan påføres i en betonhul, fordi den binder til betonkanterne gennem mekanisk limning.

Kan AQUA Patch påføres direkte på jorden?

Det anbefales ikke at anvende AQUA PATCH direkte på jorden. Påføring af AQUA PATCH direkte på bløde overflader kan forårsage hældning og for tidlig revnedannelse. Hvis der er løs jord, skal du tappe den ned for at danne et solidt fundament.

Kan AQUA PATCH spredes tyndt?

AQUA Patch kan ikke bruges i et tyndt lag, så det bør ikke spredes over et lavt hul. Minimumsdybdekravet for hullet er 1 tomme. Hvis hullet er større end 2 tommer dybt, skal du anvende flere lag AQUA PATCH, tilføje vand og komprimere lagene sammen.


Installation

Hvilket maskineri eller udstyr kræves under installationsprocessen?

Blandingen kan komprimeres ved at træde på den, så der kræves kun en skovl og vand. Brug af mekanisk komprimering (såsom en pladekomprimator eller sabotage) hjælper med til at forbedre holdbarheden.

Hvor meget og hvordan påfører du vandet på reparationsområdet?

Vand skal påføres så jævnt som muligt ved hjælp af en tragt eller en plastflaske. Det anbefales, at der kræves 1 liter vand pr. Taske, men der er ingen problemer med at bruge mere vand, der overstiger denne mængde.

Kan der anvendes AQUA PATCH, hvis det regner?

Ja, du kan bruge det i regnen. Bemærk, at blandingen hærder i regnvand, så det anbefales, at materialet hurtigt komprimeres efter påføring.

Skal vandpytter tømmes, inden reparationsarbejdet påbegyndes?

Det er ikke nødvendigt at tømme vandpytterne. Du kan bruge vandet i vandpytterne og tilføje mindre vand inden komprimering af AQUA PATCH.

Kan der anvendes AQUA PATCH om vinteren?

Du kan anvende AQUA PATCH, så længe temperaturen er højere end 14 ° F. Bemærk, at vandet, der påføres, skal holdes varmt (ved normal stuetemperatur) i arbejdsvognen.

Er der problemer med AQUA PATCH med blotte hænder?

Nej, det er sikkert at røre ved AQUA PATCH med bare hænder. For at beskytte mod snavs skal du bære handsker og beskytte øjnens slid, når du håndterer AQUA PATCH.


Trafik-klar

Hvor længe skal AQUA PATCH hærde, før den er klar til køretøjs- eller fodgængertrafik?
  • Lige veje og lange buede veje: klar til trafik umiddelbart efter installation - Ca. 1 times hærdning anbefales på det sted, hvor køretøjer kører skarpe svinger


  • Områder, hvor bildæk kan skubbe op mod det reparerede program (som parkeringsarealer): klar til trafik efter 2 timer


  • Fortove: 30 minutter Se den tekniske dokumentation for detaljer.


Holdbarhed & levetid

Hvor længe vil AQUA PATCH vare efter installationen?

AQUA PATCH vil normalt vare så længe som almindelig varmblandet asfalt. Levetiden for det reparerede område kan påvirkes af trafikmængden eller af den strukturelle integritet og omfanget af skader på overfladen. Plasteret kan hurtigt blive beskadiget, hvis det reparerede område er strukturelt beskadiget, eller hvis der er en mangel på understøtning (f.eks. Områder, hvor der er stor sagging langs den færdige overflade på grund af køretøjets bevægelse, eller fra at blive påført direkte på toppen af mudder) . For tidlige revner kan forekomme, hvis AQUA PATCH bruges over et område, der allerede er revnet.

Opbevaring

Hvad er den bedste måde at opbevare AQUA PATCH på?

Opbevar poser med AQUA PATCH i indendørs eller udendørs områder, der er ude af regnen. Undgå direkte udsættelse for solskin og regn.

Hvad er holdbarheden for uåbnede poser med AQUA PATCH?

Seks måneder fra fremstillingsdatoen.

Kan ekstra AQUA PATCH bruges igen, når posen er åbnet?

Det anbefales at bruge hele posen med AQUA PATCH til én brug. Hvis du vil bruge en af de resterende mængder AQUA PATCH, skal du forsegle posen korrekt og bruge den så hurtigt som muligt (inden for 1 dag). Før du bruger materialet igen, skal du kontrollere, at det ikke er begyndt at hærde.Italiensk Trulli