Gør jobbet rigtigt, første gangPerfekt materiale til asfaltreparation

844-869-8873

Om

AQUA PATCH


AQUA PATCH er det perfekte materiale til reparation af asfalt og beton. AQUA PATCH er permanent med en 3-årig helbredsgaranti.

AQUA PATCH er vejret og kan anvendesi ugunstige vejrforhold og i stående vand.

Udtalelser

Hvad vores kunder siger

 • "AQUA PATCH er en stor tidsbesparelse for vores besætning, fordi det eliminerer behovet for dyre ture tilbage til asfaltanlægget. Jeg har haft fremragende resultater medAQUA PATCH i våde (regnfulde) eller tørre forhold. Vores besætningsmedlemmer er glade for den store arbejdsevne ved AQUA PATCH, fordi de simpelthen kan tilføje vand og tampe asfalten ned for at få den trafikklar på mindre end en time. "  "AQUA PATCH er en stor tidsbesparelse for vores besætning, fordi det eliminerer behovet for dyre ture tilbage til asfaltanlægget. Jeg har haft fremragende resultater medAQUA PATCH i våde (regnfulde) eller tørre forhold. Vores besætningsmedlemmer er glade for den store arbejdsevne ved AQUA PATCH, fordi de simpelthen kan tilføje vand og tampe asfalten ned for at få den trafikklar på mindre end en time. "


  ★ ★ ★ ★ ★
  Ray Torres
  Street Superintendent, City of Glendale, CA
 • ”Vi installerede med vilje en fortæringshule side om side med en konkurrents kolde patch-produkt af sammenligningsårsager. Begge produkter var lette at installere, men AQUA PATCH var trafik klar på kortere tid. Det helbredte også hårdere end den kolde plaster. AQUA PATCH ser stadig den samme ud som da den blev installeret, men den kolde lappe var hældet og delvist klemt ud af gryden på grund af trafikbrug. ”

  ”Vi installerede med vilje en fortæringshule side om side med en konkurrents kolde patch-produkt af sammenligningsårsager. Begge produkter var lette at installere, men AQUA PATCH var trafik klar på kortere tid. Det helbredte også hårdere end den kolde plaster. AQUA PATCH ser stadig den samme ud som da den blev installeret, men den kolde lappe var hældet og delvist klemt ud af gryden på grund af trafikbrug. ”

  ★ ★ ★ ★ ★
  -Steve Benchek
  Park vedligeholdelsesleder Santa Barbara County Parker
 • "Fantastisk produkt, let som 1, 2, 3, som posen siger. Vi har testet det i Michigan vinterforhold, hidtil så godt"

  "Fantastisk produkt, let som 1, 2, 3, som posen siger. Vi har testet det i Michigan vinterforhold, hidtil så godt"

  ★ ★ ★ ★ ★
  -Brad Anderson
  B & E Sealcoat Products, Inc. Grand Rapids, MI

KONTAKT OS

Italiensk Trulli